Meditatie is geen vluchten uit de wereld, geen zichzelf afzonderen en afsluiten, maar veeleer het begrijpen van de wereld en haar wegen.
Krishnamurti

 

  • geaccrediteerde en geregistreerde opleiding tot meditatiedocent
  • op maat gemaakte bedrijfsprogramma's
  • diverse meditatieve activiteiten
opleiding meditatiedocent

Tijdens de opleiding leer je verschillende vormen van meditatie en hoe je je vaardigheden en kennis kunt delen met anderen. Daarnaast oefen je een coachmethode, specifiek voor situaties waarin degene die je begeleidt vragen of moeilijkheden ondervindt in het meditatieproces.

 

Er worden suggesties gedaan om desgewenst je eigen meditaties te creëren. Na succesvolle afronding van de opleiding kun je meditatieprogramma's aanbieden aan bedrijven, organisaties, aan individuen in je eigen werkpraktijk en/of yogaschool of in mindfulnesstrainingen.

 

meditatie op het werk

Investeren in bewustzijnsontwikkeling, stressreductie en het cultiveren van compassie kan op de lange termijn zowel tijd als kwaliteit opleveren.

 

Wanneer een bedrijf een gezonde balans vindt tussen zakelijke waarden (zoals winst en groei) en menselijke waarden (zoals welzijn, geluk en compassie), kunnen alle betrokkenen floreren. Een goede balans draagt bij aan het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers en bevordert positieve relaties met klanten en partners.